Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu, după ce Nicușor Dan a cerut ajutorul Guvernului pentru Primăria Capitalei: ”Să-l împrumute doamna Clotilde”

Președintele PSD Marcel Ciolacu nu s-a arătat impresionat de ajutorul cerut Guvernului, miercuri, de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.  

Edilul a făcut un apel public la Executiv ”să sprijine Capitala pentru a putea trece cu bine de această iarnă”.

În replică, Marcel Ciolacu, care conduce Partidul Social Democrat, unul din principalele partide ale coaliției de guvernare, a declarat că ... îi urează succes în continuare. 

Marcel Ciolacu: ”Nu am fost întrebat de către domnul prim-ministru această speță. Dar, eu știu că domnul primar general al Capitalei a rezolvat toate problemele. Eu îi urez succes în continuare. Îmi pare rău pentru bucureșteni, a picat o asemenea năpastă pe capul lor, să aibă pe Nicușor Dan primar general al Capitalei.”

Reporter: Dar și doamna primar Firea a făcut apel la Guvern pentru ajutor financiar tot pentru problemele acestea de termie.

Citește și
Gabriela Firea, Nicușor Dan
Nicușor Dan, despre Gabriela Firea: ”Avem un primar care a băgat Primăria în faliment şi unul care a scos-o”

Marcel Ciolacu: ”Același răspuns. Nu știu excedentul Primăriei Generale, știu la sectorul 1, am fost mai atent, e un excedent extraordinar. Să-l împrumute pe domnul Nicușor Dan, doamna Clotilde.”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe Facebook că s-a ”acumulat” suma de aproximativ 600 de milioane de de lei, pentru care nu sunt bani în bugetul Primăriei Capitalei.

Din acest motiv, el a făcut un apel la Guvern să sprijine Capitala pentru a putea trece cu bine de această iarnă.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult