Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liviu Dragnea: Nu avem de ce să modificăm Legile Justiției

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat marţi că Parlamentul nu are de ce să modifice legile Justiţiei, aşa cum a cerut recent şeful statului Klaus Iohannis.

Întrebat dacă va ţine cont de punctul de vedere al preşedintelui care a cerut modificare legilor Justiţiei în Parlament, după ce a promulgat Legea 304/2004, Dragnea a spus: "Ţinem cont de punctul de vedere al preşedintelui Klaus Iohannis, numai că nu avem de ce să modificăm.

A fost dezbătută, a fost votată în Parlament, a fost atacată la Curte, a fost analizată la Curte, a fost întoarsă, a parcurs toate procedurile (Legea 304/2004 - n.r.). Eu personal nu văd de ce ar trebui să reluăm o dezbatere şi o modificare sau un şir de modificări pe legea respectivă. Legea respectivă a fost promulgată. Ca orice lege trebuie să înceapă să fie pusă în aplicare".

De asemenea, președintele PSD a anunțat că referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei poate avea loc pe 30 septembrie sau în prima duminică din octombrie.

“La începutul lunii septembrie o să discutăm în coaliţie, o să discut şi cu colegii mei din Senat. Dar eu cred că în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru declanşarea referendumului pentru modificarea Constituţiei, în sensul dorit de cei 3 milioane de cetăţeni care au semnat acea iniţiativă.

Citește și
liviu dragnea psd
USR: Legea pensiilor propusă de Dragnea, "o nouă minciună"

Şi referendumul poate fi organizat la sfârşitul lunii septembrie, poate fi 30 septembrie sau prima duminică din octombrie. Trebuie să avem o discuţie şi cu Guvernul şi o vom avea în perioada următoare, pentru că oricum se va organiza referendumul. Deci 30 septembrie sau prima duminică din octombrie”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, la Palatul Parlamentului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult