Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liviu Dragnea are un mesaj din închisoare pentru fanii săi: “Nu vă pierdeți speranța!”

Codrin Ștefănescu, fost ”locotenent” al ex-președintelui PSD Liviu Dragnea, le-a transmis, luni, fanilor fostului lider social-democrat un mesaj din partea acestuia. 

Ștefănescu spune că vorbește cu fostul său șef Dragnea, care se află în închisoare, aproape în fiecare săptămână.

Recent, Dragnea s-ar fi arătat ”îngrijorat de tot ceea ce se intâmplă”, din cauza ”stupizeniilor și a măsurilor haotice luate de cei aflați la putere”.

Drept pentru care, fostul președinte al PSD l-ar fi rugat pe Codrin Ștefănescu ”membrilor, simpatizanților” și celor care i-au votat și susținut: “Nu vă pierdeți speranța!”.

Postarea lui Codrin Ștefănescu de pe Facebook:

Citește și
Dragnea
Avocat: Liviu Dragnea s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al închisorii

”Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mā sunā cam o datā pe săptămână. Era îngrijorat de tot ceea ce se intâmplă. Vede și el gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere. M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care ne-au votat și susținut. De fapt, un mesaj adresat tuturor:

“Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va pārāși niciodatā la greu! Vor veni și vremuri senine, fără urā și fără dihonie! Cristos a înviat!”

În prezent, Liviu Dragnea execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare la Penitenciarul Rahova - pedeapsă primită pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Codrin Ștefănescu a fost secretar general al PSD în perioada în care Dragnea a condus acest partid, iar în prezent nu mai are nicio funcție politică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult