Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liderul politic care îl provoacă pe George Simion să candideze împotriva lui. ”Cine pierde, iese din politică”

Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, îl provoacă pe George Simion să candideze împotriva lui, iar cine pierde să iasă din politică. Flutur reacționează astfel la un scandal orchestrat de Simion la Suceava, de Ziua Unirii Principatelor.

Gheorghe Flutur, politicianul veteran al Sucevei, i-a transmis o provocare oficială lui George Simion, după ce liderul AUR a organizat un scandal la Suceava, chiar de Ziua Unirii Principatelor, scrie Obiectiv de Suceava.

Flutur i-a cerut lui Simion să candideze împotriva lui la președinția Consiliului Județean Suceava, iar cine pierde să iasă din politică.

Flutur: ”Dacă el nu câștigă lupta, îi cer să plece acasă din politică”

”Îl aștept și pe George Simion, contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez. Îl aștept să stăm de vorbă despre problemele Sucevei.

Și o să-i fac și o propunere. Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție, să avem ocazia să discutăm problemele sucevenilor.

Citește și
ctp simion șoșoacă
CTP: Șoșoacă și Simion mint sfruntat, prostesc în față o țară întreagă

Și fac propunerea bărbătească: dacă eu nu câștig lupta, plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta, îi cer să plece acasă din politică”, a spus Gheorghe Flutur.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult