Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liderii din opoziție nu au fost invitați la recepția de la Palatul Cotroceni. Iohannis: „Fără blocaje politice toxice”

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Urmează un an decisiv pentru viitorul României” a ținut să puncteze președintele țării, cu prilejul Zilei Naționale.  

La recepția de la Palatul Cotroceni au fost invitate diferite personalități, printre care premierul Marcel Ciolacu, reprezentanții bisericilor, dar și șeful Senatului, Nicolae Ciucă.

Liderii din opoziție nu au fost invitați. De altfel, preşedintele s-a arătat îngrijorat în discursul său de curentele extremiste din țara noastră.

După recepție, președintele Iohannis a plecat în Dubai, unde va participa la o conferință privind schimbările climatice.

Klaus Iohannis președintele României: „Suntem membri respectați ai Uniunii Europene, în care ne-am dorit să ne integrăm pentru că Europa este familia noastră. Și toate acestea nu ar fi fost posibile dacă nu am fi avut o guvernare stabilă, fără blocaje politice toxice.

Citește și
klaus iohannis
Iohannis: Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul naţiunii şi să rămânem vigilenţi în faţa curentelor extremiste

Anul 2024 va fi un an hotărâtor pentru cum o să arate România viitorului. Rezultatele acestui maraton electoral vor stabili cursul spre care națiunea noastră se va îndrepta spre următorii ani. Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul naţiunii şi, totodată, să rămânem vigilenţi în faţa curentelor extremiste care, dacă nu suntem suficient de atenţi, pot deveni ameninţări reale la adresa principiilor de bază ale societăţii noastre şi a sistemului nostru de valori".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult