Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Lasconi: Dacă PNL lăsa orgoliile, ar fi fost pentru prima dată în istoria României când am fi câştigat din primul tur

Preşedintele USR, Elena Lasconi, susține că dacă în 2025 nu va exista o ”guvernare de dreapta”, România se va confrunta cu o criză economică şi financiară.

”Dacă la anul nu va fi o guvernare de dreapta, România va fi în 2007-2008, nu în 2025. Ne vom confrunta cu o criză economică şi financiară care acum este ascunsă de cei care sunt la guvernare, tocmai pentru că mai sunt trei luni până la alegeri”, a spus Elena Lasconi, potrivit News.ro.

Întrebată dacă nu ar trebui să existe discuţii cu noua conducere a PNL după alegeri, Elena Lasconi a răspuns: ”Cred că ar fi fost pentru prima dată în istoria României când am fi câştigat din primul tur, cu prima femeie preşedinte, dacă lăsau orgoliile la o parte şi veneau pe bune la o discuţie”.

Ea a admis că va discuta cu cei de la PNL, dacă liberalii o vor suna.

”Dacă voi fi sunată, cu siguranţă da. Eu îl invit pe domnul Ciucă să mă sune, are telefonul meu. M-a sunat când a avut nevoie, i-am răspuns, știu să ţin lucruri confidenţiale, dacă aşa batem palma. Dacă politica mare se joacă cu oameni fără cuvânt nu e bine”, a precizat Lasconi.

Citește și
Elena Lasconi
Propunerea Elenei Lasconi pentru funcția de premier, dacă va ajunge președinte: „Este omul de la care am învăţat multe”

Cât despre pregătirea sa pentru funcţia de preşedinte, Lasconi a răspuns: ”Oricum, eu am o diplomă de Bacalaureat pe care vi-o pot arăta”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult