Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Klaus Iohannis o decorează pe Simona Halep cu Ordinul Național ”Steaua României”

Președintele României Klaus Iohannis i-a acordat Ordinul Național „Steaua României” Simonei Halep, ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon.

 

”Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.” - se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Victoria Simonei a făcut înconjurul lumii după finala de legendă din Marea Britanie. Sportiva a reuşit să câştige al doilea ”grand slam” din carieră, după ce anul trecut a câştigat turneul de tenis de la Roland Garros.

Citește și
Simona Halep, campioană la Wimbledon - 7
Patriarhia anunță că o va decora pe Simona Halep. Ce distincție va primi sportiva

″E ceva foarte special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele încă de când aveam zece ani. Această zi a venit″, a declarat Halep după ce a cucerit titlul la All England Club.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult