Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Klaus Iohannis discută cu membri ai Guvernului măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o nouă şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu membri ai Guvernului.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, la şedinţa, care a început la ora 12:00, participă premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

La finalul şedinţei, şeful statului va susţine o declaraţie de presă.

Orban: La Cotroceni, în principal, vom discuta de setul de măsuri aferente fiecărei ridicări de restricţie

 

Discuţiile de la şedinţa convocată de preşedintele Klaus Iohannis miercuri vor viza, în principal, setul de măsuri aferente fiecărei ridicări de restricţie, a declarat miercuri prim-ministrul Ludovic Orban.

"În principal, vom discuta de setul de măsuri aferente fiecărei ridicări de restricţie, pentru că asociat fiecărei restricţii care urmează a fi ridicată prin intermediul Institutului Naţional de Sănătate Publică vom stabili nişte reguli care vor trebui respectate de angajaţi, de angajatori, de proprietarii magazinelor, de conducerile companiilor de transport public. Şi aceste reguli sunt menite pentru a reduce la maxim riscul epidemiologic, adică riscul de transmitere a virusului", a declarat Ludovic Orban.

Premierul a fost prezent, miercuri, în Piaţa Victoriei, alături de miniştrii Apărării Naţionale, Sănătăţii şi Afacerilor Interne, la plecarea convoiului de 20 de camioane cu echipamente sanitare oferite Republicii Moldova de către România pentru sprijinirea în lupta împotriva epidemiei de COVID-19.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult