Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iohannis: ”Nu va fi niciun fel de pace cu Guvernul”. Ce spune despre OUG pe taxe

Președintele Klaus Iohannis a avut o discuție informală cu jurnaliștii, vineri, după ce l-a primit la Cotroceni pe cancelarul austriac Sebastian Kurz.

 

În discuția informală cu jurnaliștii, președintele a precizat că ”colaborarea mea cu PSD a ajuns la un minim istoric” și că este extrem de nemulțumit de guvernare.

Legat de apelurile premierului Viorica Dăncilă de pace politică, Iohannis a spus că ”nu va fi niciun fel de pace”, dar că va discuta cu Executivul pe chestiuni europene importante.

De asemenea, în discuția informală cu jurnaliștii, Klaus Iohannis a reluat criticile la adresa OUG pe taxe pregătită de Ministerul Finanțelor și la o posibilă OUG de amnistie și grațiere.

Șeful statului a adăugat că ambasadorii UE la București, cu care s-a întâlnit joi, s-au arătat extrem de preocupați de OUG privind ”taxa pe lăcomie”.

Citește și
Iohannis si Dragnea
Iohannis: Niciun regim care îşi umileşte şi dispreţuieşte cetăţenii nu poate rezista

Klaus Iohannis nu a dorit să precizeze dacă va participa la ședința de Guvern de vineri seară, programată la ora 18:30.

De Sărbători, președintele va merge la schi, în Sibiu, alături de soție și prieteni, iar în perioada dintre Crăciun și Revelion se va întoarce la București. În acele zile, este posibil ca Guvernul să se întrunească într-o nouă ședință.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult