Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ilie Năstase, numit ”un mare golan”. Gestul făcut lângă un afiș cu Traian Băsescu. VIDEO

Fostul tenismen Ilie Năstase, locul 1 pe listele UNPR pentru alegerile europarlamentare din mai 2019, a fost filmat în timp ce stropește cu cafea un afiș electoral cu chipul lui Traian Băsescu.

În imagini se poate vedea cum Ilie Năstase se plimbă pe stradă, în timp ce un tânăr îi strigă ”ești nebun Iliuță” și îl atenționează că îl filmează.

La un moment dat, fostul tenisemn se oprește în dreptul unui afiș cu poza lui Traian Băsescu, moment în care așteaptă ca însoțitorul lui să prindă un unghi cât mai bun cu camera, după care stropește panoul cu cafea.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Cristian Petrescu, președinte al PMP București, care l-a amenințat pe Ilie Năstase cu o plângere la Autoritatea Electorală Permanentă.

”Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare.

Citește și
Traian Basescu
Băsescu: N-am pierdut nicio bătălie politică, vă rog să mă ajutați să nu o pierd pe ultima

Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decentă, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.

PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook Cristian Petrescu.

Traian Băsescu este pe primul loc pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult