Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gabriela Firea, detalii despre operația suferită: Am fost la serviciu cu perfuzii și branulă

Gabriela Firea a dat detalii despre operația pe care a suferit-o recent, din cauza unei afecţiuni gastro-intestinală acută.

Aflată, marți, la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România, primarul general al Capitalei a fost întrebată de jurnaliști care este starea ei de sănătate în prezent.

Edilul a spus că se simte mai bine, dar că respectă cu strictețe un regim alimentar.

”Mă simt mai bine. Sunt în continuare sub tratament și respect cu strictețe un regim alimentar. A fost un eveniment mai neplăcut al meu, să spun așa .. o cumpănă, din care îi mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor de aici de la noi din țară, pentru că am ieșut, să spun așa, cu fruntea sus. Și sper să nu se mai repete, nu a fost foarte simplu pentru mine.” - a spus Gabriela Firea.

Totodată, primarul general a ținut să îi dea replica unui consilier general, care ar fi afirmat că Firea și-a delegat atribuțiile unui consilier personal timp de 1 an de zile. Edilul afirmă că este o informație falsă, deoarece legea nu-i permite să-și delege atribuțiile unui consilier personal.

Citește și
zăpadă Piața Victoriei
Pancartă luminoasă pe grămada de zăpadă din Piaţa Victoriei: "Aici e PSD Firea"

În plus, a mai spus Firea, ea a fost la serviciu chiar și pe 3 ianuarie, ”cu perfuzii și cu branulă”.

”Am avut într-adevăr concediu medical, l-am epuizat, sunt la serviciu de pe 7 ianuarie în fiecare zi. Am fost la serviciu și pe 3 ianuarie, chiar și cu perfuzii și cu branulă, dar asta e, când vrei să denigrezi ...” - a spus Firea.

La începutul lunii ianuarie, Gabriela Firea a anunțat că a fost operată la Spitalul Colentina, după ce a suferit de o afecţiune gastro-intestinală acută.

Intervenţia a fost laparoscopică, adică nu a necesitat o tăietură cu bisturiul, fiind considerată chirurgie minim-invazivă. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult