Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO: Liderii PSD Vrancea au urmărit congresul dintr-un local pescăresc, fără măști

Liderii PSD Vrancea au urmărit lucrările congresului extraordinar al Partidului Social Democrat de pe terasa în aer liber a unui local cu specific pescăresc, unde foarte puțini dintre ei au purtat masca de protecție.

Potrivit unor imagini transmise Știrilor Pro TV, membrii PSD au urmărit online discursurile transmise în timpul congresului dintr-un cort.

 

Localul, care se află la aproximativ 25 de kilometri de Focșani, are amenajat un spațiu în aer liber, cu acces la o baltă de pescuit și un special pentru camping.

 

După cum se vede în fotografii, doar 2 dintre membrii PSD Vrancea aveau măști de protecție. Ceilalți, probabil, nu se tem de infectarea cu Covid-19, deoarece nu se protejează, chiar dacă stau foarte aproape unul de celălalt. 

Citește și
Marcel Ciolacu
Ciolacu: Vremea tătucilor a trecut. PSD înseamnă zero toleranță la corupție

 

În replică, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a transmis Știrilor Pro TV câteva fotografii în care social-democrații par să urmărească lucrările congresului la umbra unui cort, la distanță unul de celălalt și cu .. măști de protecție.

 

 

Sâmbătă, congresul PSD a fost organizat online, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, centrele teritoriale au fost dotate cu aparatură audio-video pentru transmiterea live a congresului, iar toţi participanţii au avut acces, pe ecrane, la imaginile din celelalte centre.

Sâmbătă, 22 august, autoritățile au anunțat 1.189 de cazuri noi de îmbolnăvire cu Covid-19. Dintre acestea, 17 au fost raportate în Vrancea, județ care, în total, are până acum 2279 de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult