Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Firea: Partea oficială și festivă a luat sfârșit. Din seara aceasta, trecem cu toții la treabă

Gabriela Firea, noul ministru al Familiei, a transmis, joi seara, un mesaj pe Facebook, în care a mulțumit echipei, dar a punctat că s-a încheiat partea de festivități și că de acum trebuie să înceapă treaba. 

"Zi decisivă pentru înființarea unui nou minister social, dedicat tuturor românilor: votul din Parlament și jurământul de credință față de cetățeni. Ministerul Familiei, Tinerilor și Egalității de șanse își propune să aibă că prioritate creșterea calității vieții, sprijinirea tinerilor și a familiilor, demnitate și respect pentru toți cetățenii", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul primar a mulțumit colegilor din partid, dar și parlamentarilor pentru votul de joi. 

"Mulțumesc echipei social-democrate din care fac parte pentru propunerea candidaturii mele că ministru al familiei, tinerilor, egalității de șanse; și tuturor parlamentarilor pentru votul de încredere. Partea oficială și festivă a luat sfârșit. Din seară această, trecem cu toții la treaba!", a încheiat ea Gabriela Firea.

Gabriela Firea face parte din Cabinetul condus de Nicolae Ciucă, care a fost votat joi în Parlamanet, iar apoi a depus jurământul la Palatul Cotroceni. 

Citește și
Gabriela Firea
Ce a spus Firea când a fost întrebată dacă printre politicile pro-natalitate se numără interzicerea avortului ca în Polonia

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult