Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Firea, despre Nicușor Dan: Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Zero caracter!

Președintele PSD București, Gabriela Firea, s-a enervat după ce primarul Nicușor Dan a sugerat faptul că este posibil ca PSD să nu o susțină pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.  

”Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Vai de bucureşteni! Un primar incapabil să rezolve problemele curente, care a blocat toate şantierele publice şi private, care nu are soluţie miraculoasă pentru trafic şi termoficare - aşa cum se jura în campanie -, care nu mai investeşte în spitale şi infrastructură, dar care, mai nou, se erijează în analist politic!”, a scris Firea pe Facebook. Ea continuă: ”O ruşine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter!”. Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat, în week-end, întrebat dacă, în virtutea colaborării de la guvernare, se aşteaptă ca PNL să o susţină pe Gabriela Firea la viitoarele alegeri locale pentru funcţia de primar general, că „este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD”.

„Este o discuţie dacă Gabriela Firea va fi susţinută de PSD. Eu nu am văzut la această doamnă decât - i-am şi spus un la un moment dat ”doamna voucher” - n-a ştiut decât să dea vouchere pe diferite categorii de cetăţeni, n-am văzut un alt tip de politică şi cred că Bucureştiul are nevoie totuşi de o direcţie structurală care să rezolve, să răspundă la marile probleme structurale pe care Bucureştiul le are. Şi nu cred că Gabriela Firea are capacitatea de a răspunde la asta”, a declarat Nicuşor Dan duminică, la Prima Tv, potrivit News.ro.

 

Citește și
Primăria Capitalei are mai multe companii decât realizări. Un talmeș-balmeș moștenit de la Firea, care toacă milioane de euro
Primăria Capitalei are mai multe companii decât realizări. Un talmeș-balmeș moștenit de la Firea, care toacă milioane de euro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult