Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fifor, către Iohannis: „Parafrazându-vă, 'trebuie să moară oameni' ca să numiţi miniştri?”

Mihai Fifor susține că preşedintele Klaus Iohannis „găseşte de cuviinţă” să lase Ministerul de Interne fără ministru în plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei din Caracal şi în plin proces de organizare a prezidențialelor.

„De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituţii care are un rol central în asigurarea ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului. În plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidenţiale, domnul Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru”, a scris secretarul general al PSD, sâmbătă, pe Facebook.

El a adăugat că „asta e 'România normală'” pe care o propune preşedintele Klaus Iohannis românilor.

„Cum veţi răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav şi nu va fi un ministru care să coordoneze intervenţiile? Parafrazându-vă propriile declaraţii, 'trebuie să moară oameni' ca să numiţi miniştri, aşa cum vă obligă Constituţia?”, a mai scris Fifor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
Klaus Iohannis
Iohannis: Dezastrul PSD-ist a răpit României șansa la dezvoltare. Tinerii pot reda țării speranța

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult