Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elena Lasconi, desemnată candidata USR la alegerile prezidențiale. Ce spune despre o discuție cu Nicolae Ciucă

Elena Lasconi a fost votată, în Congresul USR de sâmbătă, să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, cu un procent de 94,32%.  

Preşedinta formaţiunii a făcut apel la forţele de dreapta să vină să susţină proiectul USR pentru prezidenţiale şi a adăugat că este dispusă să aibă o discuţiei cu liderul PNL Nicolae Ciucă pentru a nu lăsa să ajungă PSD la Cotroceni.

„Fac apel la partidele de dreapta să vină să susţină proiectul la prezidenţiale al USR. Spun asta pentru că singura prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ciucă este militar de carieră, este un om cumsecade. Aş vrea să cântărească bine ceea ce se întâmplă cu PSD în ţară şi dacă nu vrea ca PSD să ajungă la Cotroceni, să vină să susţină un proiect de dreapta. Următoarea întâlnire va fi o întâlnire tete-a-tete cu domnul general Ciucă. Sunt omul dialogului”, a afirmat Lasconi.

Ea a mai spus că „noi nu o să impunem de la centru alianţe, fără a discuta cu colegii noştri din filiale, pentru am avut o experienţă neplăcută la alegerile comasate”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult