Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea sugerează că protestatarii violenți din 10 august ar fi fost ”antrenați în munți”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că semnalul la protestul din 10 august a fost dat de o postare a preşedintelui Klaus Iohannis. 

De asemenea, Dragnea a subliniat faptul că nu a vazut ca procurorii să fi fost interesați să cerceteze informațiile apărute ”în spațiul public” despre protestatarii violenți, care ar fi fost ... ”antrenați în munți”.

”În acea noapte, 10:30 - 11:00, nu mai ţin minte exact, Iohannis a pus o postare pe Facebook. El a dat semnalul. A vrut să dea două semnale. Să timoreze Jandarmeria şi să le spună protestarilor violenţi: „Staţi liniştit, că nu păţiţi nimic, și continuați veniţi şi a doua zi şi staţi câte zile este nevoie, pentru a vă atinge obiectivul stabilit şi anume de a ocupa Guvernul, de a da jos Guvernul prin violenţă”. Deci nu are rost să mai facem tot felul de investigaţii. E clar că de acolo a pornit.

De ce se intenţionează asta? S-a tot discutat în ultima perioadă că se mai doreşte organizarea unui miting, tot proteste, tot violent, probabil, undeva la sfârşitul lunii octombrie, mergând pe ideea că deja jandarmii care sunt anchetaţi, care sunt puşi sub acuzare, să fie timoraţi şi atunci să facă ce vor.

Cred că asta este intenţia lui Klaus Iohannis.

Citește și
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea: La un moment dat, în această ţară trebuie dată amnistie

Ceea ce a făcut a fost o lovitură puternică împotriva unei instituții a statului. Nu am văzut până acum ca procurorii să fie interesați să cerceteze informațiile care au apărut în spațiul public despre finanțări externe. S-a vorbit despre tabere de instruire a protestatarilor violenți în munți.” a spus Liviu Dragnea, duminică seara, la RTV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult