Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea răspunde la acuzaţiile Gabrielei Firea. "Urmează o discuţie serioasă"

Liderul PSD i-a dat duminică seara replica primarului Capitalei.

După ce Gabriela Firea l-a atacat dur pe şeful ei de partid şi i-a cerut să facă "un pas lateral", Dragnea a reacţionat duminică seara. "Am aflat la televizor săptămâna asta", a spus el, despre criticile primarului, negând că ar spiona-o pe Gabriela Firea.

"Încerc să nu răspund la atacuri personale", a spus Dragnea. "Urmează o discuţie serioasă despre asta, în partid", a declarat liderul PSD despre măsurile pe care le va lua, precizând că nu e adeptul "pedepselor".

"Nu există nicio decizie unilaterală, impusă. Nu poţi să iei decizii singur", a replicat Dragnea, acuzat de Firea că ia decizii "unilateral".

Citește și
Gabriela Firea
Firea acuză Guvernul de dezinformare pe tema Centurii Capitalei: "Nu au nici cadastru"

"Sunt convins că 10 august instituţiile statului nu au greşit cu nimic. Jandarmii şi-au făcut datoria, au respectat legislaţia, regulamentele. Sunt elemente care indică o tentativă de lovitură de stat, au fost finanţate extern", a comentat Dragnea protestul din 10 august. "Au fost organizaţi paramilitar, au provocat întruna jandarmii".

"Nu regret că am susţinut-o pe doamna Firea la Primăria Capitalei. Cu mine nu a discutat nimeni despre înlocuirea ei. Sunt colegi supăraţi din cauza acestor ieşiri care lovesc în partid, astfel de acţiuni nu pot face bine PSD. Te poţi gândi că ajută campania de destabilizare a PSD."

"Din partea mea, doamna Firea nu riscă acum excluderea din PSD", a mai spus Dragnea. "Nu depinde de mine"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult