Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea nu a lăsat-o pe Dăncilă să răspundă la o întrebare despre suspendarea lui Iohannis: ”Nu”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Președintele PSD Liviu Dragnea nu a lăsat-o pe premierul Viorica Dăncilă să răspundă la o întrebare legată de o temă politică. 

Aflați la Palatul Parlamentului, cei doi lideri politici au dat declarații jurnaliștilor pe mai multe teme, până când Dăncilă a fost întrebată dacă este de păerere că s-ar impune declanșarea procedurii de suspendare din funcție a președintelui României Klaus Iohannis.

Dragnea a intervenit, precizând scurt: ”Nu”. Ulterior, Viorica Dăncilă a aprobat afirmația șefului său pe linie de partid. 

Reporter: Doamna premier, colega dvs. de partid, Doina Fedorovici, spunea că șeful statului și-a depășit atribuțiile prin acuzele pe care le-a lansat la adresa dvs. Credeți că s-ar impune o suspendare? Doina Fedorovici spunea că... Liviu Dragnea: Astea sunt întrebări pe care mi le puneați mie de obicei. De ce nu mi le puneți mie? Reporter: Acum este doamna premier aici. Liviu Dragnea: Doamna premier se ocupă de Guvern totuși, nu, nu! Răspunsul ... Viorica Dăncilă: La acest lucru, răspunsul vi-l poate da președintele partidului. Așa cum s-a spus, eu mă ocup de Guvern, nu de o decizie politică.

După ce a mai răspuns unei întrebări, Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor că Viorica Dăncilă trebuie să plece la o ședință de Guvern și că trebuie lăsată să plece.

Citește și
liviu dragnea,
Ce a răspuns Dragnea după ce a fost întrebat dacă ”orice om îi este teamă de o pedeapsă”

”Am o rugămite la dvs, îmi cer scuze. Doamna prim-ministru conduce Guvernul și are ședință de Guvern. Vă rog să-i permiteți să meargă la ședința de Guvern.” - a mai spus liderul PSD.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult