Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea, mesaj pentru Dăncilă: Orice om ajuns în Guvern... să nu uite pentru ce a fost pus

Orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern să nu uite pentru ce a fost pus acolo - a fost mesajul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

El a afirmat că va analiza, după alegerile europarlamentare, relaţia pe care premierul Viorica Dăncilă o are cu partidul.

Întrebat la Adevărul Live dacă Viorica Dăncilă este un premier bun, Dragnea a răspuns, potrivit Agerpres: "Până acum, da".

În ceea ce priveşte relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu partidul, liderul PSD a spus că va face o analiză după alegerile de duminică.

"O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. Este un sfat pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern - să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut şi votat de către români, covârşitor, 48,5% locuri în Parlament, este un rezultat istoric, un program care şi-a arătat rezultatele şi care trebuie implementat.

Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că ajungând în post de ministru de a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun şi va fi eficient. Dacă o să se preocupe de altceva atunci nu o să fie un ministru bun pentru că nu îşi mai capacitează toată energia şi priceperea pe domeniul pe care teoretic ar trebui să îl coordoneze", a afirmat liderul PSD.

Citește și
Viorica Dancila, Liviu Dragnea
Răcire între Dragnea şi Dăncilă, chiar înainte de alegeri. Personajul care i-ar dezbina

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult