Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dragnea susține că telefonul său a început să scrie singur ce auzea în jur: ”Sincer, m-am speriat”

Liviu Dragnea a afirmat la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc ultimul termen în dosarul DGASPC Teleorman, că a observat cum telefonul său făcea în timp real o transcriere a declarațiilor pe care le susținea avocatul său.

Întrebat de jurnaliști cu privire la existența a 32 de DVD-uri cu interceptări și filmări, în dosar, șeful PSD a răspuns:

”I-am arătat ceva avocatului meu. A durat cam 10-12 secunde. Eram cu telefonul deschis când avea pledoaria Marian Nazat.

Răspunsesem la un mesaj și stăteam cu el pur și simplu. La un moment dat îmi apar patru puncte luminoase pe ecran, se face cam două treimi alb, și începe să îmi scrie „Se ascultă”, după care începe să îmi apară textul. Deci scria ceea ce spunea Marian Nazat în timp real”, a spus Dragnea.

Unul dintre jurnaliști i-a explicat șefului PSD că este vorba despre o aplicație, moment în care Liviu Dragnea a răspuns:

Citește și
Liviu Dragnea
DNA: SRI a furnizat informaţii privind unele infracţiuni în dosarul lui Dragnea

”Tot aud... Sper să fie o aplicație, pentru că, sincer, m-am speriat.”

Procurorii DNA au cerut condamnarea la închisoare cu executare a celor puși sub acuzare în dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu. Pentru Liviu Dragnea s-a cerut o pedeapsă de 7 ani și jumătate cu executare.

Pronunţarea în acest dosar a fost amânată pentru 29 mai.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult