Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezbatere despre statul de drept din România în plenul Parlamentului European

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a confirmat că Parlamentul European va dezbate în plen situația statului de drept din România.

Potrivit sursei citate, dezbaterea va avea loc în prima săptămână din luna octombrie. 

„Vă confirm că în prima săptămână din luna octombrie va avea loc o dezbatere despre statul de drept din România în plenul Parlamentului European. 

Acesta este singurul lucru stabilit până la acest moment despre acea dezbatere. Detaliile dezbaterii urmează a fi stabilite la următoarea conferință a președinților de grupuri parlamentare pe 13 septembrie.

Cel mai important este ceea ce va avea de spus Comisia Europeană în dezbatere despre statul de drept din România, deoarece Comisia Europeană este gardianul tratatelor europene și poate oferi o evaluare obiectivă.

Citește și
Rex Tillerson
Mesajul Departamentului de Stat al SUA pentru parlamentarii români: Să respingă propunerile care slăbesc statul de drept

Aceasta este doar una din dezbaterile ce vor avea loc despre România în perioada următoare.

În Comisia pentru Libertăți Civile a Parlamentul European (LIBE) va avea loc curând o dezbatere cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre situația din România”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult