Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deputat PSD, atac la UE, Germania și Franta: ”Stăpânii noștri, care ne călăresc”

Nicolae Bacalbașa, parlamentar PSD, a atacat dur Uniunea Europeană, Germania și Franța, afirmând despre ele că ”ne călăresc”.

 

Deputatul PSD Bacalbașa a acordat un interviu unei televiziuni locale din Galați și a atacat fără încetare statele din Vest și conducătorii acestora.

„Problema este noi şi ei. Preşedintele Iohannis este, pentru mine în afara României. Suntem într-o uniune, aşa cum spunea Bismarck, în orice uniune există un călăreţ şi un cal. Noi nu suntem nici măcar calul, ci măgarul de povară al unei structuri pe care din motive demagogice, nu o să o putem influenţa niciodată. Practic, suntem intoxicaţi de către stăpânii noştri care ne călăresc, n-aş vrea să spun stăpânii noştri coloniali din cadrul Germano – Franţei şi coloniile ei actuale sau pe care şi doreşte să le subordoneze în întregime. Stăpânii noştri au reuşit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românaşi de-ai noştri pe care, iarăşi, eu nu-i consider, ca şi pe domnul preşedinte, a fi români şi a ne ţine ca pe nişte căţei care trebuie subordonaţi, cu nasul în rahat”, a spus Nicolae Bacalbașa, citat de Mediafax.

Despre Klaus Iohannis, Nicolae Bacalbașa a afirmat că este ”un provocator profesional, infiltrat de străini pentru a batjocori poporul român”. Iar pe Merkel a numit-o ”fuhrerul feminin” al Germaniei actuale, aluzie la perioada nazistă.

Citește și
Ponta, Dancila, Dragnea, Andronescu
Victor Ponta: "PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi"

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult