Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dăncilă, supărată că opoziția și Iohannis nu semnează pactul propus de PSD: ”Nu mă voi opri!”

Premierul viorica Dăncilă a lansat luni un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că a citit pactul propus de PSD și ... ”a trecut mai departe”.

De asemenea, Dăncilă afirmă că opoziția nu vrea să semneze acest pact deoarece nu vrea să garanteze că nu se vor tăia veniturile dacă moțiunea de cenzură va fi adoptată iar partidele de dreapta vor veni la putere.

”Acum vorbiți de o nouă moțiune, în condițiile în care nu puteți nici măcar să vă puneți semnătura pe o garanție în fața românilor, că nu le veți tăia din nou veniturile. Fac un apel către dumneavoastră, pentru că devine imperativ să vă vedem asumându-vă aceste obiective. Este îngrijorătoare atitudinea din ultimele zile și nu mă voi opri din a vă cere să vă asumați responsabilitatea pentru destinul oamenilor.” - a spus președintele PSD.

Dăncilă l-a criticat pe Iohannis, spunând că de fiecare dată ”trece mai departe când are șansa să facă bine”.

”Șeful statului, donul Klaus Iohannis, ne-a spus că a citit pactul pentru români și a trecut mai departe, așa cum a trecut 5 ai mai departe peste tot ce a însemnat progresul și bunăstarea propriului popor. Președintele întotdeauna trece mai departe când are șansa să facă bine, însă alege să se oprească și să-și exercite funcția doar atunci când are ocazia să blocheze și să facă rău propriei țări, inclusiv prin nerespectarea Constituției.” - a spus liderul PSD.

Citește și
Mihai Fifor
Fifor: Pactul naţional propus de premier dezvăluie adevărata faţă a partidelor din opoziţie

Premierul a anunţat vineri că propune partidelor parlamentare semnarea Pactului naţional pentru bunăstarea românilor, menţionând că acesta trebuie să fie garanţia politică a continuării creşterii nivelului de trai în perioada următoare.

Pactul a fost transmis către toate partidele parlamentare şi grupului minorităţilor de la Camera Deputaţilor. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult