Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dăncilă, despre Ponta: Nu am discutat. Îl las cu jignirile și aroganța lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu a discutat cu liderul Pro România, Victor Ponta, și nici nu are de gând să o facă, ci doar să-l lase „cu jignirile și aroganța lui”.

Întrebată dacă a discutat cu Victor Ponta, Viorica Dăncilă a răspuns: „Aș vrea să nu mai discut despre Victor Ponta. Nu e o prioritate pentru PSD. Nu am discutat cu el, nu am de gând să discut cu Ponta. Îl las cu jignirile și aroganța lui. Pe mine mă interesează PSD și deciziile pe care le luăm în interior”.

Chestionată dacă e adevărat că liderul Pro România a vrut zece ministere, premierul a răspuns: „Una e să vrei, alta e să obții ce vrei. Cred că important e ce obții”.

Pe 28 august, Victor Ponta a declarat că Pro România va susține un guvern restructurat al PSD, cu condiția ca Viorica Dăncilă să renunțe la candidatura la alegerile prezidențiale: „Dacă Dăncilă nu mai candidează, suntem dispuşi să votăm un guvern restructurat. Dacă se restructurează Guvernul, se face un guvern jumătate, să mai deparazităm (…), da, de ce să nu susţinem”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
Viorica Dancila
Dăncilă: Să-l întrebați pe Iohannis de ce vrea ca românii să nu-și ia salariile, pensiile

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult