Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum s-a scuzat premierul Marcel Ciolacu, după ce a spus „Buzău”, în loc de „Bucureşti”, la recepția pasajului de la Pallady

Premierul Marcel Ciolacu a spus, vineri, că Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă sunt cei mai performanţi primari de sector din municipiul Buzău.  

Ulterior, a revenit asupra declaraţiei, explicând că a greşit din cauza emoţiilor şi a soarelui puternic, scrie Agerpres.

Premierul a fost prezent, vineri dimineaţă, la deschiderea pentru circulaţie a noului pasaj rutier suprateran din Sectorul 3, situat în zona Autostrăzii Soarelui.

„Bună dimineaţa în această zi, cred că cea mai călduroasă zi de până acum a anului. Cred că avem obligaţia să ne grăbim cât mai mult cu acest moment, să lăsăm românii să meargă la mare pe acest nou pod, nou pasaj. E normal că trebuie să-l felicit pe domnul primar Robert Negoiţă, cred că, alături de Daniel Băluţă, cei mai performanţi primari de sector din municipiul Buzău”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu s-a corectat, după ce au fost susţinute discursurile oficiale, înainte să răspundă întrebărilor presei.

Citește și
Marcel Ciolacu
Prima gafă a premierului Ciolacu, la conferința „Neptun Deep”: „România trece de la fapte la vorbe” | VIDEO

„În primul rând, îmi cer scuze, mai devreme, cred că din cauza emoţiilor şi a soarelui, am spus municipiul Buzău, în loc de municipiul Bucureşti. Asta înseamnă că gândul întotdeauna te duce tot acasă şi nu a fost cu altă intenţie”, a spus el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult