Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum explică Florin Iordache gestul obscen prin care a şocat Parlamentul României

Your browser doesn't support HTML5 video.

La doar o zi după valurile de critici venite dinspre Europa cu privire la modificările din justiţie, unul din reprezentanţii coaliţiei PSD-ALDE a avut o reacţie stupefiantă. Chiar scandaloasă!

Deputatul PSD, Florin Iordache, supranumit de colegi şi "Altă întrebare" a şocat Parlamentul României.

Fostul ministru al justiţiei a făcut un gest obscen, specific galeriilor, chiar de la tribuna unde înfiera criticile europenilor. "Vom merge mai departe, indiferent de ce zice Comisia Europeană" a ameninţat acesta, cu degetele în sus.

Aşa şi-a încheiat deputatul Forin Iordache discursul despre modificările aduse legilor justiţiei: în drum spre locul său din sală, în timp ce era huiduit de opoziţie, parlamentarul şi-a ieşit din minţi şi a ridicat mâinile.

Le-a arătat practic colegilor degetele mijlocii. Înainte, preşedintele comisiei speciale pentru legile justiţiei tocmai anunţase că puterea nu are de gând să ţină cont de criticile europenilor.

Ion Stelian: ''Chemati la ordine colegii care săvârşesc gesturi obscene. Cu gesturi necorespunzătoare, preşedintele comisiei care a modificat legile justiţiei a proferat gesturi obscene de la această tribună a Parlamentului către colegii parlamentari ai României care nu se reprezintă singuri, care îi reprezintă pe sutele de mii de români care i-au votat. Acele gesturi obscene, domnule Iordache, nu ni le arătaţi nouă, le arăţi românilor pe care i-aţi tratat cu gaze lacrimogene''.

Florin Iordache a fost crititcat pentru gestul său şi de unul dintre liderii partidului din care face parte.

Paul Stănescu: ''Domnul Iordache cred că a greşit. Nu suntem la stadion, ci în parlament.”

Culmea, Florin Iordache consideră că nu a făcut nimic obscen.

"Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema? V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul" a spus Iordache

Teoretic, deputatul Florin Iordache ar putea fi sancţionat pentru gest, însă decizia trebuie luată de biroul permanent al camerei deputaţilor, condus de colegii săi din PSD.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult