Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a răspuns Geoană întrebat de unde are bani de campanie ca independent: ”Nu avem alte variante”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mircea Geoana a fost întrebat în platoul ȘtirilorProTV de Andreea Esca de unde are bani pentru campania electorală care poate ajuge în unele cazuri la sume impresionante.

Candidatul la alegerile prezidențiale a răspuns: ”De la oameni nu avem alte variante. Promovarea cărții mele a costat 8.000 de euro pe care i-a acoperit editura și 25.000 de euro de la o fundație care m-a susținut. Dacă mă uit la cât ne costă pe noi altă lansare care a fost acum câteva zile.

Avem nevoie și de donații avem nevoie și de un click de un like”. Andreea Esca: Cărui electorat vă adresaţi? Din ce zone politice aşteptaţi să vină voturile pentru dumneavoastră? Din dreapta, din stânga? …. Dvs mai suneti un om de stânga?

Mircea Geoană: „Nu mai fac politică de 10 ani de zile. În clipa de față optez pentru centru radical. O sa fiu cel mai pro business președinte. Vor fi oameni de afaceri care vor veni în România. Voi fi și foarte social și modern și progresist.

În clipa de față mă adresez tutror românilor și pentru cei care votează radical. Nu este vina lor că votează radical, tot partidele sunt vinovate”. Andreea Esca: Din trecutul dumneavoastră politic ce vă reproşaţi? Ce aţi face altfel?

Mircea Geoană: ”Am făcut și greșeli. Nu puteam să le evit. Importat este să înveți din aceste greșeli. Nu poate să vină la mine nimeni să mă păcăleascu după toata experiența pe care o am. Când am plecat de la guvernare aveam un deficit de 1% acum este 9%. Trebuie să punem economia pe picioare”. Andreea Esca: Cumnatul dvs, Ionuţ Costea, fost preşedinte Eximbank, este dat în urmărire internaţională, pentru că a fugit din ţară, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare, în dosarul unei mite de 20 de milioane de euro. Cum vă afectează această situaţie?

Mircea Geoană: ”Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este format din trei puncte. Neamurile nu le alegi. Nimeni nu este în afara legii. Nu am clemență pentru cineva care a încălcat leagea”. Andreea Esca: Vom avea alegeri anul acesta în SUA. Cum credeţi că va influenţa rezultatul alegerilor relaţia cu România? Preferaţi să câştige Trump sau Harris?

Mircea Geoană: Îi cunosc și pe unii și pe alții. Oricine ar câștiga vom avea o relație bună cu dânșii. Știu să lucrez cu republicanii și democrații. Dezbaterea a fost interesantă. Voi lucra cu oricare președinte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult