Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Congresul PNL. Cîțu este noul președinte al liberalilor: ”Alegerea dvs. nu mă surprinde”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Florin Citu este noul președinte al PNL, după numărarea voturilor. L-a depășit cu aproximativ 1000 de voturi pe contracandidatul său, Ludovic Orban. Rezultatul, pune, astfel, capăt unei bătălii cu miză uriașă.

"Acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că alegerea dumneavoastră nu mă surprinde pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare este singura soluţie pentru PNL. Vă promit că voi fi preşedintele tuturor liberalilor, indiferent pe cine aţi votat astăzi. De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic - PSD. Să ştiţi că aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare, este o mişcare care începe cu PNL, o mişcare care va schimba România în bine. Mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală", a afirmat Cîţu, după aflarea rezultatelor.

Noul preşedinte al PNL şi-a invitat pe scena congresului echipa care se va prezenta la votul pentru celelalte funcţii de conducere din partid, care urmează să fie alese, duminică, într-un Consiliu Naţional.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult