Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clotilde Armand avertizează: ”Sunteți istorie și voi veni după fiecare dintre voi, așa cum am făcut deja cu fostul primar”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a respins, din nou, marți, acuzațiile lansate de Agenția Națională de Integritate la adresa sa, afirmând că a deranjat până acum ”mulți politicieni”, care, până acum, au câștigat contracte bănoase cu primăria.  

Armand a fost la sediul Agenției însoțită de avocatul său și a făcut o scurtă declarație în fața jurnaliștilor.

Primarul Sectorului 1 a spus  încă o dată că a respectat legea și că era cea mai în măsură să fie managerul proiectului pentru combaterea corupției.

La finalul declarației, Clotilde Armand le-a transmis ”peneliștilor și pesediștilor” că sunt ”istorie” și ca va veni ”după fiecare dintre voi”.

”Eu înțeleg că am deranjat foarte mulți politicieni care zeci de ani la rând au câștigat contracte bănoase cu Primăria Sectorului 1. Am înțeles că campania a început mai devreme. Înțeleg că miza e faptul că sunt aici și opresc corupția din cadrul Primăriei Sectorului 1. Știți că Rompresul este doar un exemplu, un exemplu cu un prejudiciu evaluat la 1 miliard de lei, cel mai mare prejudiciu care a fost calculat în România.

Citește și
Primar, Clotilde Armand, Sectorul 1
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, contrazisă de Agenţia Naţională de Integritate. „Nu a solicitat accesul la dosar”

O să vedeți că festivalul manipulărilor PSD și PNL la televiziuni de casă a început și va continua, dar refuz să cred că ANI a intrat în acest joc politic.

Și vreau să termin așa: dragi peneliști și pesediști, contractele voastre cu Primăria Sectorului 1 s-au terminat. Sunteți istorie și voi veni după fiecare dintre voi, așa cum am făcut deja cu fostul primar (Daniel Tudorache - n.red.)”, a spus Clotilde Armand.

Tot marți, Agenția Națională de Integritate a transmis un comunicat de presă în care a contrazis-o pe primarul sectorului 1, afirmând că - pe toata durata activităţii de evaluare - Armand nu a solicitat accesul la dosar sau prezenţa la sediul ANI.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult