Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Relația PSD-PNL, dusă la un nou nivel de colaborare. Ciolacu: Se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a răspuns ironic, joi, la afirmaţiile preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, potrivit cărora acesta nu va mai participa la nicio şedinţă a coaliţiei.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, de jurnalişti, cum se vor lua deciziile politice, precum cea privind pragul din PNRR pentru IMM-uri, în condiţiile în care Nicolae Ciucă, liderul PNL, a anunţat că nu va mai participa la nicio şedinţă de coaliţie.

”În momentul acesta se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie”, a răspuns Ciolacu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că nu va mai participa la nicio şedinţă a coaliţiei, el arătând că stafful tehnic de la PNL va discuta orice subiect legat de cererea de plată numărul 3. Despre scăderea pragurilor la IMM-uri, Nicolae Ciucă a spus că este vorba de ”pierderea 1% din banii alocaţii jalonului respectiv şi trebuie să vedem care sunt efectele”, pentru că putem să ne permitem să pierdem o parte din bani sau putem să pierdem foarte mulţi bani, ajungând să se dizolve foarte multe întreprinderi mici şi mijlocii care în momentul de faţă au o cifră de afaceri de peste 150 de miliarde de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult