Cine este Oana Bulai, cel mai nou consilier de stat al prim-ministrului Viorica Dăncilă
Galerie foto
Ea este administrator public al judeţului Neamţ şi a fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de influenţă, scrie news.ro.
Decizia de numire în funcţa de consilier de stat a Oanei Gianina Bulai a fost luată de către premierul Viorica Dăncilă şi a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Oana Gianina Bulai a fost numită în funcţia de consilier de stat în domeniile educaţiei şi sănătăţii.
Oana Gianina Bulai este administratorul public al judeţului Neamţ, funcţie pe care o ocupă de un an. Ea a fost şi consilier judeţean, post din care a demisionat pentru a ocupa funcţia de consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă. În prezent, el este cercetat sub control judiciar. Ionel Arsene este preşedintele PSD Neamţ.
”Eu sunt Oana, antreprenor, coach, trainer în spiritualitate, dezvoltare personală și spirit liber. Am o experiență de peste 16 ani în business și simt că viața abia a început. Pentru a-mi răspunde la întrebările personale și pentru a-mi descoperi misiunea pe acest pământ, m-am lăsat la rândul meu, învățată de către alții. Am studiat, trăit și experimentat Theta Healing, Respirația inimii, Shamanism, Respirație holotropică, Reiki, Meditația prin rugăciune și cam tot ce înseamnă cursuri de profil din România. Am avut trăiri extraordinare care m-au purtat pe calea inspirației si a transformării”, se descrie Oana Bulai pe un site de tabere spirituale.
În CV-ul noului consilier de stat apare informaţia că la vârsta de 18 ani a înfiinţat de la zero, fără nici un buget, prima Şcoală de Manechine, Fotomodele şi Actriţe de publicitate din regiunea Neamţ, proiect pe care l-a extins în şase oraşe din Moldova.
Într-un interviu din 2013, pentru mesagerulneamt.ro, Oana Bulai spunea: ”Osho spune că un sistem politic integru ar fi cel în care reprezentativitatea în toate forurile legislative ar fi egală: câți bărbați, atâția femei. Iar aici, femeile ar vota femei, iar bărbații bărbați. Ce mi se pare denigrant pentru Consiliul Județean Neamț este să fie o singură femeie în acest. Nu am conștientizat până acum puțin timp că noi avem o singură femeie în CJ. (De fapt, sunt două. Au fost trei, dar după plecarea Nadinei Simion au rămas doar Emilia Arcan și Iulia Șerban – n.r.).”
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!