Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine e, totuși, premierul României? Confuzie la Monitorul Oficial unde apare semnat ca premier Ciucă pe un proiect Ciolacu

Gafă la Monitorul Oficial (MO). Hotărârea Guvernului prin care pragul în bani de la care pensionarii beneficiază de compensare, anunțat joi după ședința guvernului Ciolacu apare în MO semnat de premierul Nicolae Ciucă.  

„A fost aprobată o hotărâre care e menită să susţină accesul cât mai multor pensionari la medicamente. Guvernul a decis majorarea plafonului de venituri până la care pensionarii pot beneficia de compensarea cu 90% a medicamentelor. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2024, vor beneficia de compensarea cu 90% a medicamentelor pensionarii cu venituri de până la 1.830 lei pe lună, comparativ cu pragul de 1.608 lei pe lună din prezent", a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciolacu, Mihai Constantin, joi, 21 decembrie. 

De asemenea, el a explicat că în 2023, pentru perioada ianuarie - septembrie, au fost eliberate peste 2 milioane de reţete pentru un număr de 432.525 de pensionari.

Astăzi, vineri, 22 decembrie, a apărut Hotărârea de guvern și în Monitorul Oficial. Supriză, însă, hotărârea apare semnată de fostul premier Nicolae Ciucă, președintele PNL, care a predat șefia Executivului lui Marcel Ciolacu, președintele PSD încă din iunie anul acesta.

Vă prezentăm mai jos imaginea din Monitorul Oficial cu semnătura evident greșită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult