Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Liviu Dragnea i-a împăcat pe Tudose și pe Firea: ”Suntem toți camarazi”

Your browser doesn't support HTML5 video.

''Nu suntem în război - suntem toți camarazi!". În acești termeni a vorbit Liviu Dragnea despre relația dintre Mihai Tudose și Gabriela Firea.

Dragnea i-a chemat la Parlament ca să-i împace, după ce premierul a criticat ideea organizării unui târg de Crăciun în fața Guvernului, iar Firea l-a acuzat că vrea să preia partidul.

A fost prima apariție publică a șefului PSD, după aproape două săptămâni în care n-a fost zărit nici măcar la parada de Ziua Națională.

Prima care a intrat în biroul lui Liviu Dragnea a fost primărița Gabriela Firea. A ieșit zâmbind după o oră de discuții. Apoi a venit rândul lui Mihai Tudose, care n-a zăbovit mai mult de 20 de minute. Firea și Tudose s-au întâlnit și dimineață la Palatul Victoria, unde au fost și primarii de sector pentru o discuție pe buget.

Gabriela Firea: "Cum este relația cu premierul? A fost una încordată. De azi e una calmă”.

Citește și
psd
Social-democrații continuă discuțiile privind organizarea unor mitinguri. Tăriceanu nu susține idee

Intrebat și el același lucru, prim-ministrul Tudose a răspuns scurt: "Mai vreți să preluați înseamnă că am vrut vreodată, deci nu".

Odata așezate lucrurile, șeful PSD Liviu Dragnea a tras concluzia: "S-a lămurit, nu e nici un război. Adică sunt prieteni? Suntem toți camarazi”.

Săptămâna trecută, Mihai Tudose a recunoscut public că este neinspirat să organizezi un târg în locul unde oamenii protestează și față de guvern și față de legile justiției.

Primărița Firea i-a răspuns și l-a acuzat că își face campanie de imagine și că vrea să-i ia locul lui Liviu Dragnea la șefia PSD.

Deși cei doi anunță acum că s-au împăcat, rămâne de văzut cât va rezistă această camaraderie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult