Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bichineţ: Bugetul este ca Făt Frumos din lacrimă, adică apare foarte, foarte greu

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a declarat că bugetul este "ca Făt Frumos din lacrimă" şi a afirmat că "apare foarte, foarte greu".

"Bugetul este ca Făt Frumos din lacrimă, adică apare foarte, foarte greu.

În loc să vină la Parlament în noiembrie, a ajuns în februarie, după ce l-am votat cum l-am votat, unii l-au susţinut, unii l-au respins a ajuns pe masa preşedintelui care, ce să vezi, a făcut un prim pas. Se ştie că paşii domniei sale sunt foarte bine calculaţi şi rari, l-a citit, mi se pare că l-a înţeles şi l-a respins. Nu a fost suficient, a fost trimis şi la CCR, care a respins toate argumentele preşedintelui. Acum noi suntem puşi în situaţia de prisos, dacă CCR s-ar substitui Parlamentului înseamnă că acest buget este bun. Noi, cei de la PMP, rămânem la vot, respingem, nu votăm acest buget pentru ca îl considerăm populist", a declarat Bichineţ în plenul reunit al Parlamentului, potrivit Agerpres.

Deputatul i-a sugerat ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, "să îşi ia treaba mai în serios".

"Să spulbere ideile jignitoare cum ca primeşte în plic sau în plicuri bugetul de la alţi finanţişti din PSD. În aceste condiţii, un buget rău, prost croit e mai bun decât să nu fie niciun buget în ţară", a punctat deputatul.

Citește și
Eugen Teodorovici
Teodorovici, către un senator PNL : ”După ce că ești urât, mai ești și prost. Chiparosule!”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult