Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Băsescu: „Dăncilă ţine partidul cu mână de fier. A lipit-o pe Firea de pereți”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat duminică seara că Viorica Dăncilă ţine PSD cu mână de fier, a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, ”A dat să mişte în front primăriţa noastră doamna Firea, a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut”, a afirmat Băsescu.

„Doamna Dăncilă ţine partidul cu mână de fier, după părerea mea. Era mai mult tărăboi pe vremea lui Dragnea decât pe vremea lui Dăncilă. A dat să mişte în front primăriţa noastră doamna Firea, a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut. Au vrut unii să mute congresul după prezidenţiale, le-a spus ”Alo, eu sunt prim-ministru şi vreau să fiu şi preşedinte al partidului, se face mâine congresul. Deci doamna Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, pentru că îi va ţine în ordine şi disciplină”, a declarat fostul preşedinte, conform news.ro.

El a spus că o descoperă pe Dăncilă ca fiind ”un om de partid de partid care poate fi şi eficient”.

”Pe mine mă surprinde că e mai exactă şi îşi atinge mai uşor obiectivele decât Dragnea. La Dragnea toată lumea vorbea în jur, bătea câmpii. La doamna Dăncilă le spune doar o dată şi se întâmplă”, a argumentat Traian Băsescu.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Citește și
Traian Băsescu
Băsescu: ”Doamna Dăncilă creşte, mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult