Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, respinsă de deputați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simplă depusă de PNL și USR, în care se cere demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, cu 99 voturi "pentru", 171 "împotrivă" și 5 abțineri.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader a fost respinsă de deputaţi, cu 171 de voturi împotrivă, 99 pentru şi 5 abţineri. Înaintea votului, liderul PSD, Liviu Dragnea,anunţase că şi-a îndemnat colegii de partid să voteze aşa cum îi îndeamnă conştiinţa.

Pentru prima oară de când la guvernare este coaliţia PSD-ALDE, Liviu Dragnea a anunţat că nu le mai cere deputaţilor să susţină un ministru al propriului cabinet.

Susţinerea în continuare a lui Tudorel Toader sau, dimpotrivă, posibila lui remaniere a răcit relaţiile dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea în ultima perioadă. Aflaţi la o masă rotundă pe teme economice cei doi au părut foarte distanţi, iar liderul ALDE l-a contrazis pe Dragnea şi a cerut majorităţii să-l susţină pe Toader.

Ministrul Tudorel Toader a evitat să spună dacă va demisiona. Potrivit unor surse, social democraţii sunt nemulţumiţi că Tudorel Toader nu a susţinut şi adoptat o ordonanţă de urgenţă pe tema graţierii şi amnistiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult