Modifica setarile cookie
Toate categoriile

AUR a anunţat înscrierea în partid a doi dintre fondatorii USR: „Au decis să se alăture”

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă înscrierea în partid a doi dintre fondatorii USR, Raluca Amariei şi Dan Rădulescu.

„Doi foşti lideri ai Uniunii Salvaţi România (USR), din aripa conservatoare a formaţiunii, aderă la AUR. Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, şi Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator şi preşedinte al filialei judeţene Prahova. După ce Amariei şi Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferenţelor tot mai accentuate de viziune şi de orientare doctrinară, aceşti au decis să se alăture AUR, singurul partid care îşi fundamentează activitatea pe patru mari valori: familia, naţiunea, credinţa şi libertatea", precizează AUR într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Raluca Amariei a declarat că a acceptat invitaţia liderilor AUR, George Simion şi Claudiu Târziu, de a participa la această „construcţie îndrăzneaţă, care are acum şansa să demonstreze că este o alternativă credibilă şi serioasă în politica românească".

La rândul său, Dan Rădulescu a susţinut că va milita pentru un sistem de învăţământ incluziv şi performant şi pentru dreptul constituţional la un mediu sănătos.

Citește și
Diana Șoșoacă
VIDEO. Șoșoacă i-a fentat pe cei din Senat. A intrat într-o sală, deși nu i se permitea

„Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, naţiunea, credinţa şi libertatea", a precizat Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

Conform aceleiaşi surse, alţi cinci consilieri locali de Bucureşti au plecat din USR şi au intrat în AUR în vara anului 2020, unul dintre aceştia fiind liderul consilierilor de la Sectorul 4, membru fondator al USB şi USR, Antonio Andruşceac, în prezent deputat AUR de Bacău.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult