Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Norocul unui bărbat care a făcut curat în mașină. A găsit un bilet care i-a schimbat viața

Un bărbat a găsit la el în mașină un bilet la loterie de anul trecut. El nu se mai uitase în torpedoul mașinii de aproape un an.  

Lucas Swarthout și-a dat seama că biletul lui este câștigător. Bărbatul a primit în baza tichetului norocos un camion Ford în valoare de aproximativ 75.000 de euro.

Acesta făcea curat în mașină în momentul a dat peste biletul care i-a schimbat complet viața. Bărbatul din North Platte, Nebraska, Statele Unite, și-a revendicat noua camionetă, iar acum se bucură de premiu.

„Îmi curățam torpedoul. Am găsit biletul acolo, neșlefuit", a declarat Lucas Swarthout, conform People.

Citește și
Zodii norocoase la bani
Zodiile care vor câștiga la loto sau vor primi bani. Previziuni în plan financiar

Bărbatul a mărturisit că joacă rar la loterie, dar că de data aceasta a avut un sentiment bun și a sperat că va câștiga. Din fericire pentru el, biletul nu era expirat.

După ce a realizat că a avut noroc și a câștigat, bărbatul era nesigur dacă să accepte sau nu campionul. Cu toate acestea, după ce s-a asigurat că taxele și impozitele de înmatriculare sunt acoperite de loterie, bărbatul a decis să accepte premiul.

„Asta face ca totul să fie mai bine. Când afli că nu există niciun fel de obligații financiare legate de el", a mai spus el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult