Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Înotătoarea care ar fi fost expulzată din Satul Olimpic pentru ”comportament neadecvat” rupe tăcerea | FOTO

Frumoasa înotătoare olimpică Luana Alonso rupe tăcerea pe fondul informațiilor că a fost dată afară din Satul Olimpic pentru „comportament neadecvat”. Sportiva care s-a evidențiat prin ipostazele sale provocatoare și-a anunțat retragerea din înot.

Înotătoarea paraguayană Luana Alonso a comentat informațiile potrivit cărora a fost dată afară din Satul Olimpic, insistând că este victima „minciunilor” și a „informațiilor false”, scrie Daily Mail.

Alonso a fost acuzată că a distras atenția celorlalți concurenți prin socializare și purtarea de îmbrăcăminte provocatoare, oficialii susținând că a creat astfel o „atmosferă nepotrivită” prin comportamentul ei.

Dar, într-o declarație pe Instagram de luni, Luana Alonso a spus: „Voiam doar să clarific că nu am fost niciodată dată afară sau expulzată de nicăieri, vă rog să încetați să răspândiți informații false”.

„Nu vreau să fac nicio declarație, dar nici nu voi lăsa minciunile să mă afecteze”, a adăugat Luana, alături de o fotografie cu ea savurând o băutură la apusul soarelui.

Citește și
Ariana Gabrielle Ramsay
O sportivă profită că se află în Franţa pentru a face un control medical gratuit: „Nu numai că avem mâncare gratis”

Uimitoarea blondă în vârstă de 20 de ani, care nu a reușit să se califice din serii la 100 m fluture, a fost văzută plimbându-se în ținute mai degrabă alese de ea, decât în uniformele oficiale furnizate de șefii echipei paraguayene.

De asemenea, a fost văzută petrecând cu alți sportivi și s-a spus că le distrage atenția colegilor ei de echipă care încă se aflau în concurs la Jocurile Olimpice.

Luana Alonso s-a cazat într-un hotel din capitala Franței și a vizitat magazine și restaurante de lux, postând fotografii celor 600.000 de urmăritori ai ei de pe rețelele de socializare.

Comitetul Olimpic Paraguyan a anunțat că i-a interzis să se amestece cu alți membri ai delegației 

Oficialii Comitetului Olimpic Paraguayan au luat decizia de a-i interzice să se amestece cu alți membri ai echipei, deoarece comportamentul ei ar fi devenit o „distragere a atenției” pentru ceilalți sportivi din lot.

Într-o declarație prin care a anunțat plecarea lui Alonso, șefa olimpicilor din Paraguay, Larissa Schaerer, a declarat: „Prezența ei creează o atmosferă nepotrivită în cadrul echipei Paraguay”.

„Îi mulțumim pentru că a procedat conform instrucțiunilor, deoarece nu și-a petrecut din proprie voință noaptea în Satul Olimpic”.

Luana Alonso și-a anunțat apoi retragerea din sport după ce nu a reușit să ajungă în semifinale și de atunci s-a întors în SUA - unde studiază științe politice.

Înainte de a părăsi Franța, ea a stat însă la luxosul Hotel Pastel, aproape de Arcul de Triumf, și a vizitat multe dintre magazinele și muzeele orașului.

Sportiva a anunțat că se retrage din înotul de performanță

Luana Alonso a avut astfel ocazia să-și urmărească eroii din tenis din tribunele de la Roland Garros, văzându-i în acțiune pe Novak Djokovic, Rafael Nadal și Carlos Alcaraz.

În alte imagini, postate pe Instagramul ei, înotătoarrea a fost văzută în fața Turnului Eiffel și a muzeului Hotel des Invalides, unde se află mormântul lui Napoleon.

Sportiva a anunțat că se retrage din înotul de performanță fără să le spună mai întâi asta șefilor ei olimpici, susținând că a luat această decizie înainte de a zbura în Franța.

„Înot: mulțumesc că mi-ai permis să visez, m-ai învățat să lupt, să încerc, perseverență, sacrificiu, disciplină și multe altele”, a spus ea.

”Ți-am dat o parte din viața mea și nu o schimb cu nimic în lume pentru că am trăit cele mai bune experiențe din viața mea, mi-ai oferit mii de bucurii, prieteni din alte țări pe care îi voi purta mereu în inima mea, oportunități unice”.

„Nu este la revedere, ne vedem în curând”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult