Modifica setarile cookie
Toate categoriile

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 m liber de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

O nouă victorie pentru România. David Popovici, campion olimpic la 200 metri, s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

David Popovici a obținut un timp de 47,92 de secunde, suficient pentru a-și asigura prezența în semifinalele probei de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris, programată marți, la ora 21:30. 

Înotătorul român a terminat seriile de calificare cu al treilea cel mai bun timp. Doar patru sportivi au coborât sub pragul de 48 de secunde. 

Popovici a câştigat seria a noua în care a evoluat, cu timpul de 47 de secunde şi 92 de sutimi. A câştigat cursa, după ce la 50 de metri a întors al cincilea.

La general, Popovici intră în semifinale cu al treilea timp, după americanul Jack Alexy (47,57) şi francezul Maxime Grousset (47,70).

Citește și
david popovici
Câți bani va primi David Popovici de la statul român pentru medalia de aur câștigată la Jocurile Olimpice de la Paris

În urmă cu o zi, înotătorul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, după o cursă cu un final dramatic. Odată cu această victorie, înotătorul a devenit primul campion olimpic al nataţiei masculine din România

David Popovici, în vârstă de doar 19 ani, a încheiat cursa într-un minut, 44 de secunde şi 72 de sutimi, acesta fiind primul titlu olimpic din cariera sa. 

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile Olimpice de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult