Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CTP, despre un moment controversat din timpul ceremoniei de deschidere a JO 2024: `Cina cea de taină` cu travestiți și târfe

Chiar dacă ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a fost catalogată drept „cel mai grandios spectacol de pe Pământ”, gazetarul Cristian Tudor Popescu și-a exprimat părerea vizavi show-ul din capitala Franței.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu vorbit despre un moment aspru criticat din timpul ceremoniei din Paris. Este vorba despre reinterpretarea disputată a Cinei cea de Taină, cu travestiți în rolurile principale, din deschiderea Jocurilor Olimpice 2024.

„Mult înainte de uvertura Olimpiadei de la Paris, `Cina cea de taină` cu travestiți și târfe. Unul dintre marii regizori de film ai lumii, spaniolul Luis Buñuel, educat de iezuiți, religios până la 16 ani, când e izbit de revelația fățărniciei și lăcomiei de averi a Bisericii, a filmat `Cina cea de taină` cu travestiți, cerșetori și prostituate, adică anturajul lui Iisus. Filmul se numește Viridiana, a fost interzis în Spania dictatorului Franco, ceea ce nu l-a împiedicat să câștige în 1961 Marele Premiu Palme d`Or la Festivalul de la Cannes”, a scris CTP pe Facebook, alături de videoclipul din film denumit „Banchetul Cerceșetorilor”.

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile Olimpice de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

Citește și
jocurile olimpice paris
Ceremonia de deschidere a JO de la Paris, descrisă drept „cel mai grandios spectacol de pe Pământ”. Ce critici i s-au adus

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Link catre sectiunea din VOYO >> https://voyo.protv.ro/sport/3458-jocurile-de-la-paris

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult