Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horia Brenciu, despre procesul de adopție în România: "Toate etapele te pregătesc pentru a oferi iubire"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horia Brenciu, juratul show-ului Masked Singer, a vorbit, joi, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, despre experiența sa atunci când l-a adoptat pe Toma.

Horia Brenciu a precizat că nu este ușor să adopți în România, dar că toate etape sunt necesare pentru a fi pregătit să oferi iubirea unui copil de care trebuie să ai grijă toată viața.

"Nu e ușor să adopți în România, toate etapele acestea, chiar dacă ți se par îngrozitor de întortocheate, ele au un alt substrat. A trebuit să mă duc la psiholog, împreună cu soția, face parte din proces. Toate îți spun că trebuie să fii pregătit să oferi iubire. Sunt niște teste ale iubirii tale pentru copilul acela", a spus Horia Brenciu.

Juratul de la Masked Singer a menționat că sunt unele aspecte birocratice pe care le-ar schimba, dar că nu ar trece peste anumite teste care trebuie urmate în acest proces al adopției.

“Sunt anumite aspect birocratice pe care le-aș schimba, dar nu aș trece peste anumite teste. Numai capacitatea de a fi un vizionar, tu îl iei pentru toată viața, nu iau acel copil să mă distrez cu el, ci pentru toată viața“, a precizat cântărețul.

Urmărește AICI interviul acordat de Horia Brenciu în cadrul emisiunii "Interviurile lui Vitalie."

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult