Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„S-a îmbrăcat ca șeful unui club de striptease”. Zelenski, criticat la Fox News pentru ținuta purtată la Casa Albă

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost criticat pentru ținuta pe care a purtat-o la vizita oficială din Statele Unite ale Americii.

Moderatorul Fox News, Tucker Carlson, l-a acuzat pe Volodimir Zelenski că s-a îmbrăcat ca un „manager al unui club de striptease care cere bani”, potrivit dailymail.co.uk.

Președintele a fost criticat și de fiul lui Donald Trump, Donald Trump Jr., care a spus despre ucrainean că este „regina bunăstării”.

În prima sa vizită oficială de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a mers la Casa Albă purtând o ținută casual, constând în bluză și pantaloni camuflaj și bocanci.

Wendell Husebo, redactor pentru site-ul conservator Breitbart, a scris: „Zelenski a ajuns la Casa Albă pentru a cere ajutor de 45 de miliarde de dolari. Pentru 45 de miliarde de dolari, arată puțin respect și închiriază un costum”.

Citește și
volodimir zelenski, congres sua
Zelenski, mesaj ferm în fața Congresului american: „Ucraina rezistă și nu se va preda niciodată!”

Un alt angajat al aceluiași site a comentat: „Zelenski parcurge tot drumul spre SUA, dar nu poate să poarte un costum”.

Benny Johnson, prezentator al postului Newsmax, a spus: „Acest nesimțit nerecunoscător nu are decența de a purta un costum la Casa Albă - niciun fel de respect pentru țara care îi finanțează supraviețuirea”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult