Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„M-am simțit ca un animal”. Un pasager a fost electrocutat și târât de poliție afară din avion. De la ce ar fi pornit totul

Poliția australiană l-a electrocutat și târât afară din avion pe un bărbat, după o simplă discuție cu însoțitorul de bord.  

Bolic Bet Malou călătorea împreună cu soția sa și fiul său de un an într-un avion al companiei australiene Jetstar, de la Perth spre Melbourne, când a avut loc incidentul, pe 18 martie.

În timpul procedurii de îmbarcare, familiei i s-a spus că va călători cu un avion mai mic decât cel stabilit inițial, scrie The Independent.

Bărbatul susține că, după ce s-a așezat alături de soția și fiul său în timpul îmbarcării, un însoțitor de bord i-a spus că se află pe locul greșit.

După ce, inițial, a fost de acord că este în regulă ca Malou să rămână pe acel scaun, însoțitorul de bord a revenit ulterior și i-a cerut să se mute.

Citește și
Xi Jinping si Vladimir Putin
Primele declarații ale președintelui chinez Xi Jinping după ce a ajuns în Moscova. Mesajul pentru Rusia

Pasagerii spun că l-au văzut pe bărbat când încerca să le explice situația membrilor echipajului, dar discuția a „escaladat” rapid. Ulterior, ofițeri ai Poliției Federale Australiene au urcat la bordul avionului și au folosit un pistol cu electroșoc asupra bărbatului, apoi l-au dat afară din avion.

Într-o înregistrare video obținută de 9 News, se aude cum ofițerii îi spun bărbatului 'Nu mai opuneți rezistență', apoi folosesc împotriva acestuia un pistol cu electroșoc și îl imobilizează chiar în fața soției și a fiului său.

„Nu v-ați conformat instrucțiunilor aeronavei. Vreau să veniți cu mine chiar acum”, se aude spunând unul dintre ofițerii AFP.

Ulterior, bărbatul a declarat pentru emisiunea Today de la 9 News că însoțitorul de bord nu i-ar fi spus care sunt politicile avionului și că, în cazul în care i-ar fi spus de acestea, el s-ar fi conformat.

„Am fost electrocutat și dat afară din avion”, a declarat el pentru Sydney Morning Herald. „M-am simțit ca un animal”, adăugând și faptul că întâmplarea a avut loc chiar în fața copilului său de un an.

Bărbatul este acum acuzat de agresarea unui ofițer de poliție și comportament violent într-un loc public, și riscă șapte ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult