Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Este sfâșietor”. O fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini, după ce s-a accidentat în timp ce se juca

O fetiță de 9 ani a rămas fără șase degete de la mâini, după ce s-a accidentat în timp ce se juca. Copilul a ajuns de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală de 9 ore.

Incidentul a avut loc în Salford, Marea Britanie, când Bella avea vârsta de 8 ani. Se juca pe o alee din spatele casei și încerca să construiască o “căsuță” din diverse obiecte împrăștiate în zonă, când s-a urcat pe o masă care era instabilă și a început să cedeze. Bella și-a prins degetele într-un gard, în încercarea de a-și atenua căderea, potrivit Mirror

În urma incidentului, fetița a ajuns de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală de 9 ore, însă medicii nu au putut, din păcate, să-i reatașeze degetele.

„Este sfâșietor. Am auzit țipete și un vecin a fugit și apoi fiul meu m-a împins înapoi înăuntru și a spus ‘nu are degete’”, a mărturisit mama copilei, reamintindu-și scenele dramatice. 

Bella se simte mai bine acum, mai ales după ce s-a întors la școală, un lucru despre care mama ei crede că este un pas mare în recuperarea ei. 

Citește și
Tentativă de răpire a unui copil, în plină stradă. Un individ l-a smuls din mâinile mamei
Tentativă de răpire a unui copil, în plină stradă. Un individ l-a smuls din mâinile mamei

Acum, mama vrea să se asigure că aleea unde s-a accidentat copila va fi securizată corespunzător, astfel încât să nu existe riscul ca un alt copil să treacă prin ce a trecut fiica ei. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult