Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zelenski promite să îi ucidă pe „nenorociții” care au ucis o familie cu 2 copii, în timp ce fugeau din calea războiului

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a promis că va ucide „toți nenorociții” care au ucis o familie cu doi copii, în timp ce erau evacuați dintr-o suburbie a Kievului, scrie New York Post.

„O familie a fost ucisă. Un bărbat, o femeie și doi copii. Chiar pe drum... Când tocmai încercau să fugă din oraș ca să scape. Intreaga familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina! Nu vom ierta, nu vom uita!”, a spus Zelenski.

„Îi vom pedepsi pe toți cei care au comis atrocități în acest război, pe pământul nostru. Vom găsi fiecare nenorocit care a tras în orașele noastre, în oamenii noștri, care a bombardat pământul nostru, care a lansat rachete sau care a dat ordin. Nu va exista lini. Nu va exista niciun loc liniștit pe acest Pământ pentru voi, cu excepția mormântului”, a continuat președintele ucrainean.

 

Nu a fost dezvăluită identitatea victimelor din Irpin, însă presa locală scrie că cei doi copii ar fi o fetiță de 8 ani și un băiat adolescent.

Opt civili au murit, duminică, în timpul evacuărilor din Irpin, marcate de atacuri intense ale ruşilor, a anunţat primarul Oleksandr Markuşin, care a precizat că ruşii au deschis focul în momentul în care aceștia încercau să treacă un pod.

“O familie a murit. În faţa mea au murit doi copii mici şi doi adulţi”, a afirmat Markuşin.

Pe contul de Twitter al parlamentului Ucrainei au fost postate imagini cu familia ucisă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult