Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zelenski i-a răspuns lui Medvedev, după ce liderul rus a cerut ca președintele Ucrainei să fie ucis. Cum a reacționat

După presupusul atac cu drone asupra Kremlinului, Dmitri Medvedev a cerut „eliminarea fizică” a lui Volodimir Zelenski. Liderul de la Kiev i-a răspuns, joi, aliatului lui Vladimir Putin.

Presupusa tentativă de asasinare a președintelui rus Vladimir Putin, în urma așa-zisului atac cu drone al Ucrainei asupra Kremlinului, l-a scos din minți pe Dmitri Medvedev.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a remarcat, miercuri, că eliminarea fizică a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și a administrației sale este singura opțiune rămasă în urma presupusului atac cu drone al Kievului asupra Kremlinului.

"Nici măcar nu este nevoie de semnarea actului de capitulare necondiționată. După cum știți, nici Hitler nu l-a semnat. Întotdeauna va exista un fel de înlocuitor, precum vicepreședintele amiral Doenitz", a scris Medvedev pe Telegram, notează Baha.

Zelenski: „Nu este un subiect interesant”

Replica lui Zelenski nu a întârziat să apară. Președintele Ucrainei a declarat că amenințările cu "eliminarea fizică" a sa nu prezintă niciun interes și că rușii ar trebui să se gândească, în schimb, cum să schimbe regimul politic din propria țară pentru a pune capăt războiului.

Citește și
Dmitri Medvedev și Vladimir Putin
Delir la Moscova. Medvedev cere ”efectuarea de acte de răzbunare împotriva regimului de la Kiev"

"Acesta nu este un subiect interesant (apelurile pentru uciderea sa - n.r.). Nu vom vorbi cu astfel de oameni despre nimic. Cred că ei [rușii] trebuie să se gândească la cum să schimbe climatul în propria lor țară, la regimul lor, iar apoi își pot pregăti societatea pentru orice posibilitate diplomatică de a pune capăt acestui război", a reacționat liderul ucrainean.

Cu toate acestea, Zelenski a subliniat că este mai important să existe o șansă de a vedea o "țară demotivată" pe câmpul de luptă.

"Nu vedem o armată puternică pe câmpul de luptă, nu vedem o societate puternică care să le susțină mișcarea înainte. Vedem diverse grupuri radicale care branduiesc ceva nuclear, care cer să se facă ceva împotriva țării noastre", a declarat președintele Ucrainei, potrivit Ukrainska Pravda.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult