Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zeci de elevi au fost otrăviţi la o şcoală din Mexic

Cel puţin 57 de elevi au fost otrăviţi într-o şcoală din statul Chiapas, din sudul Mexicului, potrivit autorităţilor locale.  

Conform Reuters și news.ro, substanța cu care au fost otrăviți elevii nu a fost identificată. Este deja al treilea incident de acest fel care are loc în şcolile din Chiapas, în ultimele două săptămâni.

Institutul mexican de securitate socială a anunțat, vineri, că 57 de studenţi adolescenţi din comunitatea rurală Bochil au ajuns la un spital local cu simptome de otrăvire.

Un student într-o stare „delicată” a fost transferat la un spital din capitala statului, în timp ce restul erau stabili, a precizat institutul.

Părinţii cred că elevii au fost expuşi la apă sau alimente contaminate. Procuratura de stat a anunţat că a efectuat 15 examene toxicologice care au ieşit toate negative pentru droguri ilicite.

Citește și
otrava
Surpriză neplăcută pentru un bărbat care a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a văzut ce-i punea soția în mâncare

Procuratura de stat a spus că va continua să testeze elevii, dar nu a răspuns la întrebările despre evenimentele anterioare de otrăvire.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult