Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul salvator făcut de o fetiță răpită, în timp ce era închisă într-o mașină. „M-am gândit că ar putea fi ceva rău”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiță de 13 ani, răpită a fost salvată după ce a atras atenția cu mesajul: „Ajutați-mă!” pe care l-a arătat, la geam când era închisă în mașina răpitorului într-o parcare.  

Adolescenta a fost salvată în California după ce fusese răpită cu 3 zile înainte în Texas.

O clientă a văzut cum fetița închisă în mașina parcată în fața unei spălătorii cu autoservire din Long Beach, California, flutura un petec de hârtie pe care scrisese „Ajutați-mă!”. Femeia a sunat imediat la numărul de urgență.

Francilla Issac, cilentă spălătorie: „Am văzut expresia de pe chipul ei când arăta mesajul:„Ajutați-mă!” M-am întors către prietenul meu și i-am spus: Cred că fetița aceea tocmai cere ajutor.”

„M-am gândit că ar putea fi ceva rău, când am văzut”, mărturisește, la rândul său, o angajată.

Easy Wash, angajată spălătorie: „O văd că pare speriată. Erau amândoi, i-a cerut să-și pună hainele uscate, apoi a dus-o înapoi la mașină, iar el s-a întors singur.”

Individul aștepta să-și termine rufele de spălat, când au apărut polițiștii și l-au arestat. Suspectul, pe nume Steven Robert Sablan, de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru răpire și alte infracțiuni.

Cu trei zile înainte, fetița fusese răpită când mergea pe jos, în dreptul unei stații de autobuz din San Antonio, Texas. Potrivit poliției, suspectul s-a apropiat de ea cu o mașină, a amenințat-o cu o armă și a obligat-o să urce în vehicul.

Anchetatorii mai spun că adolescenta a fost agresată sexual în timp ce a fost dusă cu mașina din Texas până în California.

Francilla Issac, cilentă spălătorie: Reacția mea fost: „Slavă Domnului că au salvat-o. Am și eu o fată de 16 ani. Mă bucur că se poate întoarce acasă, teafără.”  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult